Choď na obsah Choď na menu

Plastové okná

Plastové, hliníkové a drevené okná

Okná tvoria neoddeliteľnú súčasť stavby a prinášajú do miestností svetlo. Zároveň chráni pred vonkajšími poveternostnými vplyvmi. V dnešnej dobe každý z nás rozmýšľa ako ušetriť na energiách a pri správnom výbere okien sa úspora môže vyšplhať až na 70%. Na trhu je veľké množstvo výrobcov a dodávateľov a preto aj odborné poradenstvo Vám môže ušetriť nemalé peňažné prostriedky. Preto si nechajte poradiť od našich odborníkov a Vy si užívajte pohodlie a teplo domova

Plastové okná - Technológia a dizajn

Okná vyrobené z plastu sú dlhodobo najpredávanejšie na Slovensku a vďaka dlhodobému vývoju a technickému zdokonaľovaniu sú stále hlavnými prednosťami dlhá životnosť, minimálna údržba, výborné tepelno-izolačné vlastnosti a tvarová stálosť. Spolupracujeme s overenými dodávateľmi, čo zaručuje vysokú kvalitu a profesionálne poradenstvo. Vyberte si kvalitu priamo u nás

Hlinikové okná - Dokonalá elegancia

V súčasnosti hliníkové systémy umožňujú najširšiu variabilitu zo všetkých ponúkaných systémov. Vďaka svojím vlastnostiam a odolnosťou voči poveternostným podmienkam sa zvýšená počiatočná investícia budúcemu majiteľovi určite vráti.

Drevené okná - Tradícia a štýl

Tradičná vôňa dreva a nezameniteľný štýl – toto je presná charakteristika drevených okien. Už desaťročia sa drevo používalo ako základný kameň pri výrobe okien. Tento dlhoročný vývoj zabezpečil, že dnes drevené okná spĺňajú najvyšší kvalitatívny štandard. V kombinácií moderných postupov pri výrobe a vysokej kvalite použitých doplnkov dokážu uspokojiť aj náročného zákazníka. Drevené okná sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú mať aj vo svojom domove kúsok prírody a zároveň očakávajú plnú funkčnosť moderného okna.

Posuvné systémy – Váš dokonalý výhľad

V súčasnosti sa využívajú na presvetlenie miestností veľké zasklené plochy. Posuvné systémy sú nenáročné na priestor a vďaka bezbariérovému systému sú obľúbené ako prechod z miestností na otvorené terasy alebo zimné záhrady. Široká škála farieb, prevedení a materiálov uspokojí akéhokoľvek zákazníka. S kombináciou odborného poradenstva sa k Vám dostane dokonalý produkt.