Choď na obsah Choď na menu

Posúvne dvere

14. 1. 2017

Posuvné systémy – Váš dokonalý výhľad

ZDVIŽNO-POSUVNÝ SYSTÉM AL - (HST)

Hliníkový systém Vám zaručí vysokú pevnosť, stabilitu a oveľa vyššiu životnosť ako v prípade plastových profilov. Počiatočná vyššia investícia sa vďaka vysokej životnosti hliníku určite časom vráti. Nízky prah a bezbariérový prístup je samozrejmosťou. Kovanie Siegenia zabezpečí ľahkú manipuláciu. Spolupracujeme so špičkovým belgickým výrobcom Aliplast, ktorý je na trhu už 32 rokov. Doprajte si luxusný výrobok dostupný pre každého.


ZDVIŽNO-POSUVNÝ SYSTÉM PVC - (HST)

Plast je najpoužívanejší materiál pri výrobe okien a dverí. Jeho cenová dostupnosť v kombinácií s kvalitnými doplnkami zaručia vynikajúci pomer medzi kvalitou a cenou. Zdvižno-posuvný má nízky prah a dĺžka môže byť až do 6 metrov. Ovládanie je vďaka kovaniu Winkhaus alebo Siegenia veľmi jednoduché a zvládne ho aj malé dieťa.

SKLOPNO-POSUVNÝ SYSTÉM - (PSK)

Tento systém je cenovo prístupnejší, má vyšší prah a je obmedzený na šírke. Kovania Winkhaus alebo Siegenia zabezpečia bezproblémovú manipuláciu s pohyblivou časťou konštrukcie. Je obľúbený aj pri oknách, kde je obmedzený vnútorný priestor.


 


POSUVNÝ SYSTÉM AL

Hliníkový posuvný systém sa okrem svojej pevnosti vyznačuje ľahkou manipuláciou. Jednoduché vedenie krídla po hliníkovej koľajnici robí z tohto systému cenovo dostupný výrobok, ktorý je veľmi obľúbený medzi zákazníkmi.